overskudd og nytelse med tantra

Et 16 ukers gruppeprogram for deg som vil ha mer gnist og glød i hverdagen

Vil du føle deg hjemme i din egen kropp, og leve ut en mer sanselig, kreativ versjon av deg selv?

Bli med på gruppeprogrammet GNIST, hvor du kan styrke din feminine kraft og få dypere kontakt med din skapende, kreative, seksuelle energi.

Dette er for deg som ønsker mer flyt og nytelse i livet ditt. Du vil bli guidet gjennom en prosess som fordyper ditt forhold til deg selv, din egen kropp og dine følelser, og det kommer alle dine andre relasjoner til gode. Ved å koble deg på din kreative livsenergi, får du mer å gi både på jobb og privat.


Du får både 1 - 1 coaching, månedlige webinarer med q&a, direkte oppfølging annenhver uke og billett til VIP-retreat på Indal Forest Retreat på Gjøvik.

Alt gjør vi for å hente fram mer lyst, glede og mening i hverdagene.

Du er velkommen som du er nettopp nå. Alle øvelser guides du inn i, ingen forkunnskaper nødvendig. Om du ikke har erfaring med tantra fra før men kjenner du en dragning, så er det nok. Dette er din invitasjon, følg magefølelsen din om du kjenner at det kribler.

Programmet vil garantert også kunne løfte og forbedre ditt sexliv til gourmetnivå, uavhengig om du er i et forhold eller ikke.

Men det trenger du ikke tro på før du begynner, prøv det heller ut i praksis og gjør deg dine egne erfaringer. Programmet kommer uansett med orgasmegaranti, for din kropp kan!

INKLUDERT: Retreat med spa,

påfyll og fellesskap

VIP-retreat på Indal gård vår/sommer/høst 2023 (du kan velge mellom fire ulike datoer, både helg og hverdag ut i fra hva som passer for seg. 

Et tantrisk retreat dronninger verdig! På Indal Forest Retreat nær gammelskogen på Gjøvik i Innlandet, kan du finne ro og få påfyll av energi og velvære! Retreatet byr blant annet på kvinnesirkler for deling og felleskap, sanselig skogsbad, bålstund, badstu og badestamp, trommereise, drømmereise, tantriske forelesninger og praksisstunder med meditasjoner og øvelser, yoga nidra, myk yogaflyt og tantrisk massasjeintroduksjon. 

3 dager og to overnattinger, inkludert mat og forfriskninger og alle aktiviteter.

INKLUDERT: LYSTPORTALEN

Lystportalen gir deg en mangfoldig verktøykasse med temaforelesninger, videoer, oppgaveark og PDF-er du kan laste ned og ha tilgang til for alltid. Her finner du myk yin yoga flyt, avslappende yoga nidra, guidede meditasjoner, puste- og tilstedeværelsesøvelser, for økt forbindelse til deg selv. Du får utforske potensialet for nytelse i din egen kropp, i trygge rammer hjemme hos deg selv.

Ønsker du deg et mer levende liv?

Min reise inn i tantra begynte fordi jeg ønsket mer mening og sinnsro i et travelt liv

jeg hadde prøvd mye forskjellig

Reparert ryggtrøbbel med yoga,

blitt roligere i hodet med meditasjon og fått mer energi med grønne smoothies...

Men dypt-nede-fra-magen latteren var sjelden på besøk. Det var jo så mye jeg måtte rekke først!

Først med tantra fant jeg balansen mellom min produktive arbeidsmaur og den sansende, dyptfølende, kjærlighetssøkende jenta.

Jeg brenner for å hjelpe mennesker finne gløden og gleden med tantra. Jeg er gunnlegger av Tantrafestivalen på Gjøvik. Jeg er forfatter av boken LYST, som handler om tantra og kommer ut på Aschehoug våren 2023. Jeg har studert hos ulike tantralærere både her i Norge og internasjonalt, og er sertifisert tantralærer i regi av det spanske Innercamp-akademiet. Jeg har 15 års erfaring i å guide kvinner mot tilstedeværelse, egenkjærlighet og livskraft, som sertifisert doula.

Ellers arbeider jeg som redaktør og informasjonsmedarbeider, er konsulent og styremedlem i det private næringsliv. Jeg driver også småbruk, er mamma til fire trollunger og i et tantrisk kjærlighetsforhold.

folk

om elin...


"Alle burde sett dette! Jeg synes det var veldig smarte tips, har aldri tenkt på det sånn før. Takk Elin!"

Kristine (30)

"Du har naturtalent som programleiar." :)


Mari, kommunikatør

"Noe av det jeg beundrer hos deg og liker aller best er at du drives av en kraft som jeg kan se på hele deg, Dette vil oppleves sterkt hos deltagerne."

Anne-Marthe (44)

“Dette er altså så bra! ”

"Du er så nedpå, så ærlig, så direkte og fra hjertet og du er en enormt god formidler. Tantra kan kanskje føles fjernt for noen, men måten du formidler disse temaene på gjør at alle kan kjenne seg igjen i dette."

innhold

DU FÅR OGSÅ: personlig coaching

2 stk Coaching 1 - 1 60 minutters, ved oppstart og i uke 12

Vi tar utgangspunkt i dine ønsker og behov og setter sammen din tantriske verktøykasse med øvelser, praksis og metoder som du kan ta med deg videre i livet.

DU FÅR: WEBINARER MED INSPIRASJON

Vi møtes digitalt en gang i måneden til tantrisk inspirasjon (både påfyll, inspirasjon, teori og øvelser) og gruppecoaching, hvor du får mulighet til å stille spørsmål på forhånd. Det gjør at du får tilpasset fokus avhengig av din bakgrunn, livssituasjon og ønsker. Det er mulig å sende inn anonyme spørsmål, men min erfaring er at vi alle lærer av hverandre og at å dele i fellesskapet er av verdi. Det handler om at vi kan støtte og løfte hverandre. Hvor mye du deltar velger du selv, uansett får du tilgang til opptakene.

INKLUDERT: TANTRATORSDAG

Mulighet for innsjekk og q&a annenhver torsdag mellom kl 1730 - 19.

Annenhver uke har vi tantratorsdag - hvor du kan sjekke inn og få støtte i din prosess direkte der og da. Vi går sammen på denne reisen. Nå kan du dykke ned i prosessen fra din egen stue og i ditt tempo, veiledet med erfaring og empati.

INKLUDERT: VIP-retreat på indal gård

VIP-retreat på Indal gård vår/sommer/høst 2023 (du kan velge mellom fire ulike datoer, både helg og hverdag ut i fra hva som passer for seg. 

Et tantrisk retreat dronninger verdig! På Indal Forest Retreat nær gammelskogen på Gjøvik i Innlandet, kan du finne ro og få påfyll av energi og velvære! Retreatet byr blant annet på kvinnesirkler for deling og felleskap, sanselig skogsbad, bålstund, badstu og badestamp, trommereise, drømmereise, tantriske forelesninger og praksisstunder med meditasjoner og øvelser, yoga nidra, myk yogaflyt og tantrisk massasjeintroduksjon. 

3 dager og to overnattinger, inkludert mat og forfriskninger og alle aktiviteter.

TILGANG TIL Lystportalen I ET HELT ÅR

Du får tilgang til LYSTPORTALEN med materiell du kan inspireres av i ditt eget tempo. Nytt materiale legges til gjennom hele medlemsperioden, og du har tilgang i et helt år. Her fpr du blant annet inspirasjon til tantrisk massasje og tantriske meditasjoner og øvelser du kan ta i bruk med en gang.

Hva er tantra

Jeg formidler et moderne perspektiv på tantra, hvor eldgammel østlig filosofi presenteres på måter som gjør det relevant for moderne mennesker i vår tid. Tantra er både en tradisjonsrik livsfilosofi og konkrete metoder og teknikker som har blitt praktisert og videreført i århundrer fordi de er så virkningsfulle.

Kroppen vår er vårt tantriske tempel, og vi opplever direkte gjennom fornemmelser, energi og følelser. Tantra læres gjennom opplevelser og erfaring, og tilbyr en utviklingsprosess som aldri tar slutt - det er alltid mer å utforske. Derfor får du nytt innhold hver uke, som blåser liv i din prosess. Formålet er læring og inspirasjon til å faktisk leve det ut i eget liv. Til å gå fra drømmen om et bedre liv med mer nytelse, dypere forbindelse til deg selv og gode relasjoner til de rundt deg, til å faktisk leve det. Det handler om kjærlighetskunst.

Bestill tid for gratissamtale for å få svar på dine spørsmål her

Pick a Date and Time

MonTueWedThuFriSatSun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Timezone

Available Starting times for Wed, Apr 17, 2024

finn det du trenger for å ha lyst

utforsk

sosiale

medier

explore

Home

About

Work With Me

Testimonials

Contact

on social

Facebook

Instagram

Twitter

Pinterest

LinkedIn

Copyright elinenger.no | 2022| Personvern