tantra med elin 2023

for integrering av kjærlighet, sex og spiritualitet

for dypere mening og indre ro


Vil du kjenne mer gnist og glød i hverdagen? Vil du føle deg hjemme i din egen kropp og leve ut en mer levende, kreativ versjon av deg selv?

Velkommen til oaser av tilstedeværelse, sanselighet, frigjørende bevegelse, inspirasjon og fellesskap. Du blir trommet i flyt og får hvile i lydbad. Vi praktiserer feminin flytyoga og sanselig tantra. Vi danser, mediterer og puster sammen. Du inviteres til guidede meditasjoner og tilstedeværelsesøvelser for økt forbindelse til deg selv. Du får utforske potensialet for nytelse i din egen kropp gjennom påkledde øvelser i trygge rammer. Vi ærer hvilen som trengs når naturen går i dvale på høsten, feirer lysfest på vinteren og åpner for nye spirer når våren kommer. Alt gjør vi for å innby til et mer levende liv. 

Dette er for deg som ønsker å koble deg på din livsenergi, for mer energi, glede og mening. Dette er indre arbeid som fordyper ditt forhold til deg selv, din egen kropp og dine følelser, og det kommer alle dine relasjoner til gode. Du får mer å gi både på jobb og privat.

Kom og koble deg på, dans og hvil i dypt søsterfellesskap

Kvinnesirkler for kraft, flyt og fellesskap

Kvinnesirkler på Gjøvik en gang i måneden. Her kan du vekke din feminine kraft, og lene deg inn i et nærende søsterskap hvor vi løfter og støtter hverandre. 

Du er velkommen som du er. Alle øvelser guides du inn i, ingen forkunnskaper nødvendig. Om du ikke har erfaring med kvinnesirkler eller tantra fra før men kjenner du en dragning, så er det nok. Dette er din invitasjon til et mer levende liv, følg magefølelsen din. 


Her får du oppleve hvordan eldgammel østlig visdom kan hjelpe dere til å leve med mer kjærlighet i hverdagen. Gjennom øvelser og inspirasjon vil du oppleve en ny tilstedeværelse og sanselighet som vil styrke parforholdet og være en inspirasjon for dere begge. Med tantrisk kjærlighetskunst kan du heve forholdet fra godt til gull. Bli med på et parretreat med inspirerende forelesninger og praktiske øvelser for kjærlighetskunst inspirert av tantra. Øvelsene krever ingen forkunnskaper og er så enkle at dere kan ta dem i bruk med en gang. Øvelser og metoder er dessuten så effektive at de har vært benyttet av folk i årtusener - fordi de fungerer.Du får med deg en verktøykasse full av øvelser og metoder hjem. Denne kan dere bruke som dere ønsker til deres egen praksis senere.Kom nærmere, er et retreat for par som vil utvikle sitt kjærlighetsforhold og få påfyll til å  kunne leve autentisk og ekte sammen. Helgen er forbeholdt par som er i et intimt kjærlighetsforhold. Alle temaer og øvelser introduseres i trygge, påkledde rammer.


Dere får blant annet lære om og oppleve sanselighet og tilstedeværelse, kommunikasjon som nærer kjærligheten, tantriske meditasjoner, dans for energi, lydbad og yoga nidra for restitusjonsøvelser for åpent hjerte, tillit og intimitet, tantrisk massasje

retreat for par


Ønsker du deg mer nærhet og dypere intimitet? Vil du ha en lomme av tid til å nære forholdet deres?
Velkommen til retreatet “Kom nærmere” - en helg til inspirasjon for å utvikle deres kjærlighetsliv til neste nivå 

Samlingen holdes på Storestølen fjellretreat, nydelig beliggende midt i Skarvheimen 1013 meter over havet. Fjellstua befinner seg midt mellom Oslo og Bergen ved Hallingskarvet nasjonalpark, tilgjengelig fra både øst og vest med bilvei til døra. Overnatting og måltider er inkludert.

BLI MED PÅ FESTIVALEN SOM FEIRER SOMMEREN OG KJÆRLIGHETEN

Tantrafestivalen.no

Fall til ro på vårt retreatsted nær storskogen på Gjøvik

Massasje

Vedfyrt badstu med panoramautsikt

Inspirerende hytte for dt du trenger:

tid til ettertanke, kreativitet, yoga eller meditasjon eller å ta en powernap?

dronningdag på indal forest retreat på gjøvik

velvære og energipåfyll for deg

Spadag med velvære og energipåfyll for deg, en dronning verdig! På Indal Forest Retreat nær gammelskogen på Gjøvik i Innlandet, kan du finne ro og få påfyll av energi og velvære!


Du får en deilig spadag i vårt utendørs spa med badstu og utedusj med panoramautsikt over Mjøsa, pluss en avslappende eller energigivende massasje.


Du får også tid til å gjøre yoga, meditere, skrive, hvile eller ta en powernap i meditasjonshytta vår - den disponerer du for deg selv hele dagen.


Dronninger er velkomne året rundt - ta kontakt og fortell meg når du vil komme.

Workshop om tantra

Massasjekurs: innføring i tantrisk massasje

Kunnskap og konkrete teknikker for å bringe tantrisk livsvidsom og massasje inn i forholdet deres

Inspirasjon for å leve i kjærlighet

tantradag med massasjekurs og workshop

for dere to, sammen

Sammen kommer dere for å få inspirasjon, ro og velvære. Dere får inspirerende introduksjonsworkshop om hvordan tantrisk livsvisdom kan gi oss mer energi og kjærlighet i hverdagen. Vi gjennomgår grunnleggende i tantrisk massasje, med demonstrasjon av enkle teknikker.


Prisen er per person, og arrangeres for et og et par.


Det er mulig å booke overnatting og spa på gården, i tilknytning til retreatdagen. For eksempel kan dere finne varmen og roen i den vedfyrte badestampen i utespaet som dere har helt for dere selv.


fleksibelt forslag til dagsprogram:


Kl 10: Ankomst, velkommen - omvisning og introduksjon til dagen

Kl 10:30 Samling rundt bålet i gapahuken

kl 11: Workshop: finn gløden og gleden med tantra!

Hvordan eldgammel livsvisdom kan fylle hverdagene med kjærlighet og gi deg energi til å gjøre det du vil

kl 12: 30 lunsj

Kl 13:30 - 16: Introduksjon til tantrisk massasje: teori, demonstrasjon og praksis


Evt spa/overnatting (bestilles i tillegg).

“Dette Er Altså Så Bra! ”

"Du er så nedpå, så ærlig, så direkte og fra hjertet og du er en enormt god formidler. Tantra kan kanskje føles fjernt for noen, men måten du formidler disse temaene på gjør at alle kan kjenne seg igjen i dette."

elin aamodt

mentor.

finn det du trenger for å ha lyst

utforsk

sosiale

medier

explore

Home

About

Work With Me

Testimonials

Contact

on social

Facebook

Instagram

Twitter

Pinterest

LinkedIn

Copyright elinenger.no | 2022| Personvern